Om os

Nye produkter til dig i fremtiden


Hos Jensen Brød er der kort vej fra tanke til handling - organisationen er flad, og vi er derfor kendt for vores fleksibilitet, evner og ikke mindst viljen til at få ting til at lykkes, det være sig i udviklingsfasen, men også i dagligdagen når kunden står med pludselige behov.

Kontakt os for en fortrolig og uforpligtende snak om dine behov.


Godt brød – 24/7

Jensen Brød betyder friskbagt brød af høj kvalitet – døgnet rundt. Det er brød, hvor der er kælet for detaljen – vi arbejder rigtig meget med at finde de optimale råvarer, surdeje, liggetider, form, drys, snitning og udseende, så kunden modtager det bedst tænkelige brød.
Vi og vore dygtige medarbejdere sætter en ære i glade og tilfredse kunder. – Vi tager det nærmest personligt!
Jensen Brød leverer i dag til stort set alle aktører på detail- og cateringmarkederne i Danmark, samt industrikunder. På de nære eksportmarkeder er Jensen Brød også at finde.


Forvent mere

Jensen Brød leverer brød med historie – om natur, kultur, nytænkning, håndværk og tradition. Jensen Brød er en mulighed for at give kunderne mere end de forventer og dermed sikre sig tilfredshed og mersalg.

Kontakt os for en fortrolig og uforpligtende snak om dine behov.


Historisk

Jensen Brød er en dansk familievirksomhed. Jensen Brød drives til stadighed efter gode gamle forretningsprincipper, hvor et ord er et ord, og ærlighed og redelighed er dagsordenen.

2015
Virksomheden flyttede fra Skjernvej til det nyindrettede bageri på Vardevej. Det nye bageri blev indrettet med det sidste nye i udstyr og teknologi, og udover at lave nogle fantastiske produkter, er der ligeledes fokus på miljø, energi og ressourcer, sporbarhed og fødevaresikkerhed.

2014
Lars Bro Jensen opkøbte bygninger på Vardevej. Byggeri blev projekteret og igangsat. Ved årets udgang stod et moderne strømlinet bageri klar til ibrugtagning.

2003
Der blev lavet gennerationsskifte og Lars Bro Jensen købte bageriet af sine forældre.

2001
Produktionen af bake-off tog for alvor fart, og der blev udvidet med betydelig kapacitetsforøgelse, frysehus og lager.

1990
Jensen Brød opkøbte rettighederne og udstyret til produktionen af de berømte ”Vendsysselske Pebernødder”.

1975-1989
Jensen Brød havde sin opstart i 1989, hvor adressen var Skjernvej 3, 9220 Aalborg Ø. Tidligere havde ”Færø-bageriet” til huse på adressen i perioden 1975-1989.

NYHEDER

Her kommer der løbende nyheder.